Macun- Hot Gel
MACUN HOT GEL za žene-40 upotreba(stimulacija, potencija, vlaženje, brži-jači završetak)
30/08/2021
Macun-Gel
MACUN GEL ZA MUŠKARCE (40 upotreba-potencija i duži odnos)
30/08/2021
Show all

MACUN UP SPREJ (30 upotreba-erekcija, povećanje, duži odnos)

1,990  din

BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Opis

Macun up sprej  (25 do 30 upotreba, 30 ml) nakon prskanja nemojte utrljavati rukom, brzo se osuši, gotovo skroz gubi ukus nakon 10 minuta kada pocinje i dejstvo samim tim može ORALNI SEX(nakon blagog povrsinskog ispiranja ili brisanja vlaznom maramicom), ne ostavlja tragove na odeći.

Jako dejstvo, erekcija i povećanje polnog organa kreće odmah, a kada prestane nakon 1h prosto dodajte još (No limit) zato ga i bezbedno mogu koristiti Dijabetičari, srčani bolesnici i sa visokim krvnim pritiskom…
Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu, a da je biljni(bez lidokaina i utrnulosti),sertifikovan i proizveden u Srbiji!!- Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvom bez placebo ili nezeljenih efekata.
Nijedan nas proizvod nema u sebi Sildenafil,tadalafil ili vardenafil,sto i pise u sertifikatima dobijenih od gradskog zavoda za javno zdravlje Repulike Srbije.
Sertifikate na uvid moze traziti svaki kupac nasih proizoda!!!

DEJSTVO JE SAMO UZ SEKSUALNU STIMULACIJU!!!-Jednom probas i ne vracas se na druge preparate.

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba:
Macun  Sprej za muskarce je sprej za potenciju i sprej za duzi odnos koji u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Macun Up Sprej(sastojci) je sprej za jaku erekciju i sprej za duzi odnos(5-10 puta) koji vam moze pomoci da poboljsate potenciju,jaku erekciju,povecate polni organ u tom trenutku i pojacate seksualnu moc i dobar nadrazaj tokom i u zavrsnici.

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i nacin primene:

Preporuceni nacin  i vreme upotrebe Macun Spreja je po potrebi. Naprska se 3-6 puta,dejstvo je trenutno i krece za 10 minuta i traje 60 minuta,mozete ponavljati u toku dana vise puta ili vise puta zaredom.Macun sprej nema ukus posle deset minuta i ne ostavlja mrlje na intimnom vesu,tkanini…

NE mazati i ne prskati po testisima i glaviću, samo po telu polnog organa!!!

 

Sporedni efekti:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun Up Spreja. Macun Up Sprej-sprej za potenciju je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda….

Cuvanje:
Cuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Cuvati van domasaja dece

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.Cena dostave 150 dinara.

Za porudžbine preko 4000 dinara BESPLATNA DOSTAVA.

Radno Vreme 09 - 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije tel:069 617 440