Macun krema za potenciju | Prirodni i jak afrodizijak | Spoljna upotreba
Akcija – MACUN HOT GEL za žene
03/12/2021
Akcija – MACUN UP SPREJ 10 ml
05/12/2021
Show all

Akcija – MACUN BIG KREMA

2,500  din9,375  din

1 krema je 2500 din
2 kreme su 4250 din
3 kreme su 6000 din
5 kreme su 9375 din


BESPLATNA DOSTAVA na teritorije Srbije !!!

Poručite pozivom ili sms-om na: 069/617-440
ili dodavanjem u korpu ▼

Očisti
Šifra proizvoda: MACUN BIG KREMA Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Za povećanje polnog organa i potenciju, 24 sata dejstvo. Ne ostavlja tragove na odeći. Jutarnja jaka erekcija!!-Jednom probas i ne vracas se na druge preparate.

Posle 5 dana mazanja dobijate 24 sata erekciju i povecani organ!!- Nasi proizvodi su biljni bez placebo i nezeljenih efekata.

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proizoda!!!

Macun BIG krema za potenciju 30 upotreba, 50 ml

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba Macun BIG kreme za potenciju:

Macun krema za muskarce-krema za potenciju,krema za erekciju u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu,krema ima miris i ukus,pola sata nakon koriscenja ili pre odnosa mora se isprati vodom.Krema ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini…
Macun krema(sastojci) ce vam pomoci da poboljsate erekciju i povecate polni organ tokom koriscenja kreme i imacete posle par dana sa kremom za povecanje polnog organa 24 sata potenciju i erekciju. Ako sa ovom kremo kombinujete Macun gel za potenciju ili Macun sprej za potenciju dobijate nezamisliv efekat!

Kontraindikacije:

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene:

Preporuceni nacin upotrebe je 2 puta dnevno,ujutro i uvece,istisnuti na ruku 6-10 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati 2 minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glavicu. Macun krema je na prirodnoj bazi,ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.Nakon mesec dana upotrebe moze se upotrebljavati 1 dnevno.
NE mazati i ne prskati po testisima i glaviću, samo po telu polnog organa

Sporedni efekti:

Kod kreme za potenciju-kreme za jaku erekciju nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja. Macun krema je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35 C.

Čuvati van domasaja dece.

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Šta je Macun krema za potenciju muškarca?

Statistika pokazuje da je velika većina muškaraca nezadovoljna svojim seksualnim životom: što zbog loše potencije, što zbog nezadovoljstva veličinom svog polnog organa. Upravo iz tog razloga napravljena je Macun krema za muškarce.
Macun krema za muškarce je zapravo krema za potenciju i ispovremeno krema za povećanje polnog organa. Ovom kremom postignuto je da se reše dva problema jednim proizvodom, što nam je i bio cilj. Redovnom upotrebom ove kreme za muškarce, kako je naznačeno u uputstvu, imaćete bolju potenciju u svakom trenutku a doći će i do povećanja polnog organa. Macun krema za muškarce je revolucionaran proizvod.
Kombinacijom bilja i savremenim tehnološkim metodama uspeli smo da proizvedemo 2u1 kremu za muškarce: kremu za potenciju i kremu za povečanje ponog organa, tj. kremu za povećanje penisa. Pre svega, naša krema za potenciju redovnom upotrebom omogučava da potencija u svakom trenutku bude jaka. Ona nema trenutno već terapijsko dejstvo. Redovnom upotrebom se postiže da Vaša potencija bude savršena u svakom momentu. Takođe, redovnom upotrebom postiže se znatno povećanje polnog organa. Naša krema za povećanje polnog organa i potenciju maže se dva puta dnevno. Aktivne supstancije ubrzavaju mikrocirkulaciji što omogućava dovod veće količine krvi u polni organ. To znači da će penis konstantno dobijati veću kolićinu krvi i imati jaču prokrvljenost što za posledicu ima dobru potenciju i povečanje polnog organa muškarca.
Naša krema za povećanje penisa koja je ujedno i krema za jaču erekciju poboljšaće Vaš seksualni život. Ona će Vam omogućiti da uživate u seksu u svakom trenutku upravo kada Vi to želite. Prednost ove kreme za potenciju i jeste u tome što je mažete terapijski, ujutru i veče, a ona ispoljava svoje dejstvo u trenutku kada Vam je to najpotrebnije.
Macun krema za povećenje polnog organa i potenciju je isključivo ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!
Neophodno je da se prilikom upotrebe naše kreme za muškarce pridršavate uputstva za upotrebu.
Ne možemo a ne pomenuti da ovu našu kremu korisnici nazivaju i krema za libido, odnosno krema za jači libido. Kako su nam korisnici preneli svoja ikutstva, upotrebom naše kreme korisnicima se vraća samopouzdanje i želja za odnosom, tj. seksualni nagon. Upravo zbog toga, mnogi zadovoljni korisnici je i nazivaju kremom za jači libido.
Nemojte se dvoumiti. Probajte našu prirodnu kremu za muškarce, biljnu kremu za potenciju i povećanje polnog organa koja Vas, to je sigurno, neće ostaviti ravnodušnim.

Prizvodi i puni za Unna Product doo: Lurycos doo
Zemlja porekla: Srbija
Sastav:
– Aqua
– Caprylic/Capric Triglyceride
– Vitus vinifera ( grape ) seed oil
– Glcerin
– Acidum Stearicum
– Glyceryl stearate
– Cetyl alcohol
– Ginseng powder
– Capsicum annuum extract
– Mentha arvensis leaf oil
– Witch hazel powder
– Black pepper essential oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.Cena dostave 150 dinara.

Za porudžbine preko 4000 dinara BESPLATNA DOSTAVA.

Radno Vreme 09 - 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije tel:069 617 440