Macun sprej
MACUN UP SPREJ (30 upotreba-erekcija, povećanje, duži odnos)
30/08/2021
Show all

MACUN HOT GEL za žene-40 upotreba(stimulacija, potencija, vlaženje, brži-jači završetak)

1,690  din

Gel za potenciju kod zena na vodenoj bazi za intimnu masažu. Prirodna formula, posebno prilagodjena nežnijem polu. Pogodan za sve tipove kože bez oštećenja.

Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Opis
MACUN HOT GEL za  žene (30-40 upotreba, 50 ml), Gejša gel za baš brz nadražaj kod žena – brže završavaju sa mocnim osecajem.Mogu ga cak koristiti i muskarci radi boljeg nadrazaja. Top Proizvod-uspeva kod svake osobe Zenkog pola!!!
Ovo je verovatno najbolji sertifikovani proizvod na svetu!!-Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvo bez placebo efekata ili nezeljenog dejstva.
Nijedan nas proizvod nema u sebi Sildenafil,tadalafil ili vardenafil,sto i pise u sertifikatima dobijenih od gradskog zavoda za javno zdravlje Repulike Srbije.
Sertifikate na uvid moze traziti svaki kupac nasih proizoda!!!
Upotreba:
SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-JAKA FORMULA
Macun hot gel za zene-gel za potenciju zena u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

Macun hot gel-gel za stimulaciju zena(sastojci)vam moze pomoci da poboljsate nadrazaj,stimulisete intimnu regiju i pojacate seksualnu moc.

MOZE ORALNI SEX!!!

Kontraindikacije:
7 dana pred menstrualni ciklus može doći do blagog peckanja pri upotrebi Macun hot gela zbog njegove Ph vrednosti.
Najjače dejstvo se ispoljava u periodu ovulacije.

Proizvod ne smeju koristiti mala deca,trudnice,dojilje,osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kozom i ranama na njoj.

Doziranje i nacin primene:

Preporuceno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi(5-8 istiskanja),moze se cak upotrebljavati i vise puta za redom. Macun hot gel-gel za potenciju zena se maze laganim pokretima na intimnu regiju,na vrh vagine ili po celoj vagini i dobijate topao peckajuci gotovo nepromasivi osecaj tokom koriscenja.Nazivaju ga i Gejsa gel jer ubrzava zavrsetke kod zena i vise puta mogu za redom. Kolicinu nanosenja Macun hot gela birate sami.Macun hot gel nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini..

Sporedni efekti:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun hot gela. Macun hot gel-gel za stimulaciju zena je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda.

Čuvanje:
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25 C.
Čuvati van domašaja dece.
Za veleprodajne količine cene su na upit!!!

Slanje i preuzimanje AKS brzom poštom.Moguče i lično preuzimanje u našoj veleprodaji za pravna lica.

Rok Dostave 1-3 radna dana.Cena dostave 150 dinara.

Za porudžbine preko 4000 dinara BESPLATNA DOSTAVA.

Radno Vreme 09 - 20 časova.

Med možete kupiti u bolje snabdevenim sexy shopovima

Za sve informacije i reklamacije tel:069 617 440