Home » Turski med za potenciju rešava probleme impotencije

Turski med za potenciju rešava probleme impotencije

turski med za potenciju

Impotencija je pojam koji ima relativno dugu istoriju i pominje se u kontekstu seksualne nemoći muškarca još sredinom sedamnaestog veka.

S obzirom na tempo života današnjice, svakodnevnim stresom, upotrebom antidepresiva, cigareta, alkohola i itd., impotencija je sve učestalija primarno kod muškaraca.

Kroz istoriju ovaj problem se rešavao na različite načine, u savremenoj medicini čak i hiruški ukoliko je to neophodno. Ipak, ukoliko, a najčešće je sve u „glavi“ pa i kad su uzroci u pitanju koji ukoliko ih ne lečite mogu da izazovu itekako ozbiljne posledice, a o kojima ćemo u nastavku, rešenje može svakako biti Turski med za potenciju.

Nemaju samo muškarci ovaj problem, postoji itekako i kod žena. Postoje razni metodi lečenja ali jedan od njih, svako bezbedan i poželjan, je prirodni način, a to je upotreba Turskog meda za potenciju. Ipak, o velikim mogućnostima u rešavanju ovog probema koji pruža Turski med za potenciju, treba znati šta je to impotencija.

Erektilna disfuncija ili impotencija je čest seksualni problem koji pogađa mnoge muškarce, a naročito one u poznijem dobu, ali kao što smo napisali zbog načina i tempa života sve je učestaliji i kod sredovečnih ljudi. Predstavlja nemogućnost postizanja ili održanja erekcije i pored seksualne stimulacije.

Uzroci problema sa erekcijom mogu biti fizičke ili psihološke prirode, a kao najčešći uzrok smatra se prekinut dotok krvi do penisa, i jedni i drugi lako su rešivi .

Uzroci impotencije, mogu biti svakako raznovrsni.

U izvesnom broju slučajeva u pitanju su organski uzroci kao što su nerazvijenost ili anomalije polnih organa, povrede ili bolesti kičmene moždine pri čemu je oštećen centar za erekciju. Impotencija je često propratna pojava nekih težih, hroničnih bolesti (pomenimo -samo dijabetes) koji iscrpljuju organizam toliko smanjuju opštu vitalnost bolesnika da on i ne oseća neku posebnu želju za seksualnim odnosima.

Međutim, kada je muškarac normalno razvijen i telesno zdrav, onda je impotencija redovno odraz njegovog emocionalnog stanja ili negativnih osećanja prema partnerki, opterećenih anksioznošću i različitim strahovima.

To može biti, na primer, strah od polne bolesti, od neželjenih posledica koitusa i trudnoća ili pak bojazan da ga druge osobe u toku seksualnog odnosa ne „vide“ ili „čuju”. Zatim, tu je, dobro poznat, strah od neuspeha koji može biti dovoljan uzrok da do stvarnog neuspeha i dođe. Među uzrocima impotencije važan je još jedan faktor -autosugestija. Naime, ima osoba koje bez objektivnih razloga same sebi dokazuju kako nisu punovredni muškarci i kako im pri pokušaju seksualnog odnosa, verovatno neće uspeti da zadovolje ženu. Jedan od čestih uzroka takvog mišljenja je opterećenost veličinom polnog organa zbog čega su u stanju da izgrade i tzv. kompleks niže vrednosti.

Uzgred, za informaciju, poslednja istraživanja (sprovedena u Americi) kažu da je prosečna dužina penisa 12.8 santimetara. Ako, uz to, uzmemo i činjenicu da je, pored kliltorisa, samo prva trećina vagine osetljiva na stimilacilju, logično je da je ogromna većina muškaraca sasvim dobro „opremljena“ za seksualni život.

Ponekada muškarcu slabi potencija kada partnerka počne postavljati zahteve za brakom i tada je impotencija odraz njegovog odbijanja braka ili straha pred njim. Problemi sa potencijom u seksualnoj vezi u kojoj je muškarac ranije bio normalno potentan mogu značiti, jednostavno, da je izgubio osećanja ili seksulano interesovanje za partnerku i da je, možda, zainteresovan za neku drugu ženu. Ponekada on tada ni sam nije svestan ili pak ne želi, što je verovatnije to sebi, iz nekih drugih razloga da prizna.

Međutim, njegova impotencija ga odaje. Stoga je već stari francuski lekar iz prve polovine devetnaestog veka, Pitoval, ne bez razloga, impotentne muškarce smatrao varalicama.

Ali, oni ne varaju samo svoje partnerke već često i same sebe. Takođe, nedovoljna prilagođenost muškarca partnerki ili nedostatak  veštine u ophođenju sa ženama mogu uzrokovati impotenciju koja je tada posledica njegove nesigumosti u seksualnoj ulozi. Uopšte, sa potencijom, ne retko, imaju problema plašljivi, nesamostalni, razmaženi, previše egocentrični, samoživi, neasertivni i nedovoljno sociializovani muškarci.

Sa druge strane, stavovi i ponašanje partnerke mogu doprineti pojavi impotencije.

Ženina pasivnost u seksualnom odnosu, ravnodušnost prema koitusu, netaktična reagovanja na muškarčeve povremene teškoće u intimnom kontaktu ponekada destabilizuju, naročito osetljivije muškarce. Posebno negativno deluje njeno agresivno ponašanje, potcenjivanje muškosti ili upoređivanje sa drugim muškarcima koje je intimno upoznala. Sličan može biti efekat i ženine Ijubomore, odnosno neprestanog sumnjičenja muškarca zbog neverstva.

Treba još dodati da problemi u potenciji mogu snaći muškarca zbog obuzetosti mislima koje mu odvraćaju pažnju od seksualnog života, kao što su preterana zabrinutost, napetost zbog problema na poslu, nezadovoljstvo životnim perspektivama i sl.

Videli smo da uzroke impotencije treba tražiti u načinu na koji muškarac doživljava sopstvenu seksualnost kao i u njegovom odnosu sa partnerkom. Ukoliko se ne radi o težim psihičkim devijacijama ili organskoj prirodi poremećaja koje zahtevaju najpre lečenje osnovne bolesti, impotenciju tretiramo bihevioralnom metodologijom. Njena logika je sledeća: bez obzira na različitost uzroka samo ispoljavanje impotencije je uvek isto – negativne emocije u vidu straha i anksioznosti fiziološki dovode do toga da muškarac ne može da se opusti, ima probleme sa erekcijom i uprkos želji ne uspeva u seksualnim odnosima.

Sa Turskim medom za potenciju svi ovi problemi su itekako rešivi. Upotrebom Turskog meda, itekako je moguće sprečiti posledice erektilne disfunkcije u formi komplikacija mogu da uključuju:

 • tegobe sa ostvarenjem polnog odnosa
 • manjak samopoštovanja
 • izbegavanje seksualnih aktivnost
 • nezadovoljstvo seksualnim životom
 • stres ili anksioznost
 • osećaj sramote ili niskog samopouzdanja
 • bračne ili partnerske probleme
 • nemogućnost začeća

Svi ovi problemi mogu dalje da koji vode ka novim.

Do skoro je ovaj problem, seksualne prirode, tretiran upotrebom snažnih lekova sa svim svojim pozitivnim i negativnim nuspojavama, ili operacijom.

Ipak, dobra vest je da se erektilna disfunkcija uspešno može tretirati neoperativno i bez korišćenja lekova..

Turski med za potenciju ispitalo je Ministarstvo zdravlja Srbije, od koga je i priznat. Ne izaziva neželjene efekte, i 100 posto je zasnovan na biljnoj bazi. U tom smislu mogu ga koristiti svi od 18 do 85 godina. Na osnovu iskustava onih koji su upotrebom Turskog meda za potenciju rešili problem impotencije poznat je i kao odličan afrodizijak za muškarce i žene.

Korišćenje Turkog meda za potenciju muškarcima omogućava:

 • Jaču erekciju
 • Povećava samopouzdanje
 • Produžava seksualni odnos
 • Jača libido i seksualnu moć
 • Povećava broj spermatozoida

Kao što smo na početku teksta rekli, u našoj zemlji i okruženju na pomen impotencije uvek je prva asocijacija – muškarac. Da nemaju samo muškarci ove probleme, svedoče i brojna naučna istraživanja, ali i upravo pripadnice lepšeg pola koje su koristile Turski med za potenciju.  Upravo one su te koje dobijaju neverovatne efekte sa samo jednom kašičicom pre odnosa:

 • Povećava želju za seksom
 • Poboljšava seksualno zadovoljstvo
 • Smanjuje strah i anksioznost
 • Povećava vaginalni sekret
 • Sprečava vaginalno sušenje
 • Poboljšava lučenje estrogena

Sve to omogućava Turski med za potenciju, a kada smo već naveli kakve benefite pruža, i to ne samo na osnovu istraživanja, već i iz ličnih iskustava onih koji su ga koristili, važno je i da znate od čega se sastoji:

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, seme bundeve u prahu, Seme Kole u prahu, matični mleč.

Uz sva ova saznanja, a naročito iskustva koja dobijamo od muškaraca i žena kojima je Turski med za potenciju vratio seksualni život u normalu, a mnogima ga učinio i još boljim pre nastanka problema, samim tim rešio je brojne propratne probleme koje izaziva impotencija, koje smo već naveli u tekstu.

Svakako je bolje ne koristiti raznovrsne tablete ili čistu hemiju, koja može i te kako da naškodi Vašem fizičkom zdravlju a pri tom ne pružajući dugoročni benefit. Upotreba Turskog meda , osim što je 100 posto bezbedna, učiniće Vaš seksualni život normalnim i onim kakvim ste ga imali u mladosti, a ko zna, možda i boljim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *