Ako ste postojeći partner, prijavite se da biste pristupili kontrolnom panelu.Ako niste nas partner, ali želite da to postanete, morate se prijaviti. Da biste se prijavili, morate biti registrovani korisnik na ovom blogu. Ako imate postojeći račun na ovom blogu, prijavite se . Ako ne, registrujte se .

 

Affiliate  partnerski  program

Poštovani  drago nam je što se interesujete za dodatnu zaradu preko Affiliate partnerskog programa.

Dodatno zaradite promovišući prirodne preparate za potenciju koji je registrovan na u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije na Vašem web sajtu, blogu, forumu, Facebook, Twitter, Instagram ili YouTube nalogu.

Partnerski program uspešno radi od 2015 godine, procenat koji dajemo je 20%. Minimalna visina za isplatu je 2.500 dinara. Isplate se vrše svakog ponedeljka, nikada nisu kasnile. Ako banke ne rade zbog praznika, isplate se vrše prvi sledeći radni dan.

Na Vaš email svakog petka dobijate izveštaj o realizovanim porudžbinama i zaradi koju ste skupili. Ako imate dovoljno za isplatu, u ponedeljak vam isplacujemo na vaš dinarski račun ili PostNet poštom ako nemateračun.

Da bi počeli da promovišete, jednostavno se registrujete na našem sajtu, kopirajte kod banera sa vašim saradničkim ID brojem na stranicu vašeg sajta. Svaki put kada neko klikne na baner, ide na prodajnu stranicu. I kada poruči, dobija kopiju pordudžbine na vaš email kao dokaz da je izvršena porudžbina.

ID broj i dodatne strane dobijate nakon što se registrujeta na našem sajtu. Za više informacija, i pomoć pri registraciji kontaktirajte nas na broj 060-696-00-57.